Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Κουτσός Έλβις, χορεύει με την ψυχή

Μίμοι του Έλβις υπάρχουν πολλοί, ειδικά στις ΗΠΑ. Κουτσός μίμος του Έλβις, ωστόσο, υπάρχει μόνο ένας. Ο λόγος για τον 26χρονο Ντάνι Φρέζιερ από την Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «ο πιο μικρός σε μέγεθος Έλβις του κόσμου», ο 26χρονος δίνει παραστάσεις ως «Βασιλιάς» τα τελευταία επτά χρόνια.

Από τη μέση και πάνω, ο Ντάνι θυμίζει σε πολλά το ίνδαλμά του: στην φωνή, στα αστραφτερά ρούχα, ακόμη και στις φαβορίτες. Από τη μέση και κάτω, ωστόσο, ο Ντάνι διαφέρει καθότι δεν έχει πόδια.

Γεννημένος με σοβαρά ανατομικά προβλήματα (αποτέλεσμα του επονομαζόμενου Εμβρυϊκού Αλκοολικού Συνδρόμου, μιας βλάβης η οποία προκαλείται από την κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια της κύησης), ο 26χρονος έχασε τα (ούτως ή άλλως «νεκρά») πόδια του σε ηλικία μόλις τριών ετών, όταν οι ιατροί επέλεξαν να του τα ακρωτηριάσουν. Ωστόσο, αυτός δεν πτοήθηκε. Αντιθέτως μάλιστα, στην πορεία έμαθε να ζει και να κινείται με τα χέρια.

«Δεν μου λείπει τίποτα, δεν αφήνω τίποτα να με σταματήσει, αντιμετωπίζω τα πράγματα με θετική διάθεση», δηλώνει χαρακτηριστικά «ο πιο μικρός σε μέγεθος Έλβις του κόσμου» ο οποίος μάλιστα προ ημερών οδήγησε δέκα ώρες, έως την Ιντιάνα, προκειμένου να συμμετάσχει σε φιλανθρωπική εκδήλωση για την Τανζανία.



ΠΗΓΗ: .ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...