Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Laloo Ramparsad και ο παρασιτικός δίδυμός του

Η Ιστορία ενός Ανθρωπου απο την ινδία του Λαλού Ραμπαρσάντ μόνο συνηθισμένη δεν είναι. Γεννήθηκε στην Βόρεια Ινδία περίπου το 1873.

Η Γενέτειρα του αναφέρεται ως μια πόλη,η οποία ομως δεν φαίνεται να υπάρχει.ο Laloo ήταν Μωαμεθανός, στο θρήσκευμα παρόλο που ηταν ινδός.

Ο πρώτος που τον ανακάλυψε ήταν ένας Αγγλος ο George Gill,και τον έφερε στην Αγγλία το 1888. Αργότερα περιόδευσε τη Γερμανία, και ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1891 πάνω στο ατμόπλοιο "Πόλη του Βερολίνου".

Το παρασιτικό δίδυμο του Laloo ήταν σχεδόν μια τέλεια μικρογραφία ανθρώπου, κολλημένη στο στήθος του, παρά το γεγονός ότι έλειπε το κεφάλι. Λεγόταν πως ο Laloo είχε απο κοινού αισθήσεις με το παράσιτικό του δίδυμο και μπορούσε να αισθάνεται όταν τον άγγιζε.


Επιπλέον, το δίδυμο είχε ένα καλά ανεπτυγμένο πέος και μπορούσε να ουρήσει και να έρθει σε στύση - και συχνά αυτό γινόταν σε ακατάλληλες στιγμές. Για να αποφευχθεί μια τέτοια σκηνή, ο Laloo έντυνε το δίδυμο του με τα μικροσκοπικά ρούχα του για να μπορούν να συντονίζονται.


Ο Ανθρωπος αυτός φυσικά εδινε παραστάσεις σε διάφορα Freak show και τσίρκα στις ΗΠΑ. Εκεί γνώρισε και παντρεύτηκε τη γυναίκα του το 1894.


Το 1905 ο Laloo ξεκινησε μια περιοδεία με το τσίρκο Norris & Rowe με την πρόθεση να περιοδεύσουν στο Μεξικό, αλλά το τρένο συνετρίβη λίγο μετά την έξοδο από τη Νέα Υόρκη και ο Laloo σκοτώθηκε.

ο laloo αριστερά, μαζί με τον θίασο του τσίρκου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...